صادرات انواع جو دوسر پرک صبحانه

همان‌طور که می‌دانید، صبحانه مهم‌ترین و اصلی‌ترین وعده‌ی غذایی محسوب می‌شود، بنابراین باید در آن تغذیه‌ای را انتخاب کنید که انرژی و سلامتی را برای شما به ارمغان بیاورد.

جو دوسر پرک صبحانه بسیار مغذی و مفید است و انتخابی عالی برای این وعده‌ی غذایی می‌باشد، مخصوصاً برای کودکان.

با صادرات جو دوسر پرک صبحانه توسط کارخانجات و تولید کننده جو دوسر پرک صبحانه، برای کشور ارزآوری می‌گردد و به اقتصاد ایران رونق بخشیده می‌شود.

صادرات انواع جو دوسر پرک صبحانه

روش استفاده جو دوسر پرک صبحانه

روش استفاده جو دوسر پرک صبحانه برای تهیه‌ی جو دوسر پرک، ابتدا جو دوسر کامل را پوست می‌کنند، سپس با بخارپز کردن، آن را نرم کرده و به وسیله‌ی وردنه و یا غلتک مخصوص، آن را مسطح و بعد خشک می‌کنند.

این کار باعث می‌شود که پختن آن زودتر از جو دوسر کامل انجام گیرد.

روش استفاده‌ی جو دوسر پرک صبحانه به این صورت است:

نصف فنجان جو دوسر پرک را با یک فنجان آب یا شیر در ظرفی بریزید و بر روی شعله بگذارید، وقتی که جوش آمد، شعله را کم کنید تا بپزد، وقتی که نرم شد، در ظرف دیگری بریزید.

برای خوشمزه‌تر کردن آن می‌توانید تعدادی از مواد غذایی دلخواهتان مثل خرما، موز، توت، عسل، کشمش، کنجد، گردو، پودر کاکائو، بادام، پسته، دارچین و… را به آن بیفزایید.

برای تهیه‌ی غذای کودک می‌بایست، بک فنجان جو دوسر پرک را با دو فنجان آب یا شیر یا آب مرغ یا آب قلمه و… بپزید و سپس آن را با میوه‌ی پوره شده، ترکیب کنید.

همچنین بهتر است که بر حسب ذائقهی کودکتان، آن را با مواد غذایی دلخواه، طعم‌دار نمایید.

علاوه بر درست کردن این غذاها، می‌توانید با جو دوسر پرک صبحانه، آش و سوپ مقوی و خوشمزه بپزید یا مقداری از آن را روی شیرینی‌ها و یا سالادها بریزید.

جو دوسر پرک لعاب فراوانی دارد و می‌توانید برای غلیظ کردن غذاها، از آن استفاده کنید.

فروش انواع جو دوسر پرک صبحانه

فروش انواع جو دوسر پرک صبحانه جو دوسر پرک از نظر ظاهری به دو نوع زیر است:

  • خرد شده
  • درشت

لازم به ذکر است که جو دوسر (یولاف) با جو تفاوت دارد.

فروش و تولید جو دوسر در ايران، از رونق زیادی برخوردار است، چرا که مصرف زیادی دارد که یکی از آن‌ها، همین جو دوسر پرک صبحانه می‌باشد.

علاوه بر این، فواید بسیاری را داراست که آن‌ها را بررسی می‌کنیم:

  1. فیبر موجود در جو دوسر پرک صبحانه، سرعت گوارش را آهسته می‌کند، به همین دلیل باعث احساس سیری طولانی مدت می‌گردد و از پرخوری جلوگیری می‌کند.
  2. کلسترول را کاهش می‌دهد، بنابراین برای سلامت قلب مفید است.
  3. روند هضم قند را نیز کاهش می‌دهد، یعنی مانع جذب سریع قند می‌شود، در نتیجه برای پیشگیری از دیابت توصیه می‌گردد.
  4. سرشار از آنتی‌اکسیدان است و با سرطان مقابله می‌کند.
  5. یک منبع غنی از ویتامین B1 (تیامین) می‌باشد که برای عملکرد اعصاب، ضرورت دارد.
  6. آهن فروانی دارد، از این رو با کم‌خونی مبارزه می‌کند.
1

  1. سلام در مورد جوی دو سر برای صبحانه بگم که بهترین و کاملترین صبحانه محسوب میشه.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما