یکی از غلات پرطرفدار و ارزشمند که امروزه فروش بسیار خوبی دارد جو دوسر دامی می باشد که در مناطق مختلف کشور با بهترین کیفیت تولید و ارائه می شود.
تفاوت انواع جو دوسر دامی چیست؟
جو دوسر دارای انواع مختلف مانند: جو دوسر پوست کنده، سبوس جو دو سر، بلغور جو دوسر و جو دوسر پرک شده می باشد و هر کدام خصوصیات و ویژگی های متفاوتی دارند. تفاوت جو دوسر و جو از نظر خواص و ارزش غذایی می باشد.
جو دو سر در شهرهای مختلف کشور از جمله اصفهان، کرمانشاه، کرمان، کردستان، شیراز و … با بهترین کیفیت کشت می شود.
جو دوسر یا یولاف، گیاهی یک ساله می باشد که در مقابل خشکی و شوری دوام و مقاومت بالایی دارد و در انواع زمین ها قابل کشت می باشد.
مشخصات ظاهری جو دوسر عبارت است از: برگ های این گیاه باریک بوده و دارای ریشه ای افشان می باشد و اطراف دانه های آن پوسته ای سفت دارد. تفاوت های جو دوسر دامی در شکل ظاهری، میزان مواد مغذی و روش فرآوری و … می باشد.
امروزه در کارخانه های تولید کننده انواع جو با استفاده از دستگاه های پیشرفته و مدرن با بهترین کیفیت فرآوری شده و در بسته بندی های متنوع و در اوزان مختلف تهیه و ارائه می گردد.
بازار فروش جو دوسر دامی در ایران
بسیاری از دامداران جو دوسر دامی را در حجم زیاد و به صورت عمده با قیمت مطلوب خریداری می کنند. بازار جو دوسر بسیار پررونق می باشد و متقاضیان زیادی دارد.
برای اطلاع از نحوه خرید و مشخصات محصول با کارشناسان فروش تماس حاصل نمایید همچنین از طریق فضای مجازی و سایر شبکه های اجتماعی می توانید با آنها در ارتباط باشید و از راهنمایی های مشاوران شرکت برای خرید این محصول می توانید استفاده نموده تا با آگاهی کامل اقدام به خرید نمایید و پس از سفارش در اولین فرصت کالا به محل مورد نظر شما ارسال می گردد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.