صادرات انواع جو دوسر پرک وارداتی به ترکیه

جو دوسر پرک وارداتی یک ماده شناخته شده است یکی از اجزای غذاهای مختلف است. این غلات علفی با طعم شیرین است. سنبله های آن بلند و انعطاف پذیر است و در پاییز و بهار در غرب آسیا و شمال شرقی آفریقا (مکان های مبدا) کاشته می شود. صادرات جو دوسر پرک وارداتی به ترکیه در انواع مختلف توسط ما صورت می گیرد.

صادرات انواع جو دوسر پرک وارداتی به ترکیه

شرایط قرنطینه ای جو دوسر پرک وارداتی

شرایط قرنطینه ای جو دوسر پرک وارداتی تولیدکنندگان پس از برداشت گندم و جو پرک، اکنون تلاش خود را معطوف نگهداری مواد به بهترین شکل ممکن تا زمان فروش آن می کنند. به این ترتیب و قبل از فرآیندهای صنعتی سازی غلات، هدف کم کردن تلفات کیفی در طی مراحل ذخیره سازی، خشک شدن و حمل و نقل خواهد بود.

باید در دمایی برابر یا كمتر از رطوبت دریافتی نگهداری شود كه این مقدار برای گندم 14 درصد و در مورد جو آبجو 12 درصد است. بنابراین، یک رطوبت نسبی زیر 70٪ در داخل فله ایجاد می شود، برای رشد قارچ ها، دلیل اصلی خراب شدن کافی نیست.

در گندم و جو، گرمای زیاد تابستان هنگام برداشت آنها خطر خراب شدن را تسریع می کند و روند بیولوژیكی تجزیه و فعالیت حشرات را تسریع می کند. در این زمان باید به آن توجه شود. بنابراین، وی برای ذخیره غلات در سیلوها و سلول ها، مجموعه ای از روش ها را نشان داد که هدف آنها حفظ کیفیت و ایمنی است.

در وهله اول، اصطلاحاً “هسته سیلو” که شامل استخراج مرکز یا قلب توده دانه ها است، از بین بردن بیشتر مواد ریز که به طور معمول در ستون مرکزی سیلو متمرکز شده است.

در این خط، اقدامات دیگری که باعث افزایش کارایی می شوند، غفلت از هوادهی نیست و در مواردی که نمی توان به دمایی که از رشد حشرات جلوگیری می کند، از یخچال مصنوعی استفاده کرد.

از طرف دیگر، هنگام ساخت کیسه های سیلو، یک جنبه اساسی ذخیره دانه خشک است، زیرا مانند سازه های سنتی، هرچه رطوبت بالاتر باشد، خطر خراب شدن بیشتر است. در این مرحله، متخصص توصیه كرد كه مواد نیز باید در رطوبت رسید یا كمتر ذخیره شوند.

وی در پایان گفت: “هم در سیلو، هم در سلول و هم در کیسه های پلاستیکی، مهم است که از نظارت و کنترل مداوم حشرات غافل نشویم.”

فروش مرغوبترین جو دوسر پرک وارداتی

فروش مرغوبترین جو دوسر پرک وارداتی مجموعه ما اقدام به فروش جو دوسر پرک وارداتی با مرغوب ترین شکل ممکن نموده است. افرادی که به دنبال یک رژیم غذایی سالم هستند جو را انتخاب می کنند. با استفاده از آن خورش، سوپ، ماکارونی، سوسیس با سبزیجات، سالاد و … تهیه می کنند.

گزینه خوبی برای مصرف صبحانه همراه با شیر، ماست یا آب پرتقال مانند سایر غلات است. همراه با گندم، ذرت و برنج، گروهی از غلات برجسته را در سراسر جهان تشکیل می دهد. می توان آن را در خاک های حاصلخیز و در ارتفاعات مختلف کاشت

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما